Karacaören Şehit Yunus Yılmaz İlkokulu

Vizyon: Amacımız öğrencilerimizin tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan, ülkesini ve milletini seven, başarılı, mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin bilgili, becerili, eğitimli, evrensel ve ulusal değerleri benimseyen, teknoloji kullanarak bilgiye ulaşabilen ve bilgiyi kullanabilen, Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0384 3278662

WEB - https://acigolkaracaorenilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KARACAÖREN KÖYÜ KÖY İÇİ MEVKİİ KÖY İÇİ KÜME EVLERİ KARACAOREN BLOK NO 90/1 ACIGÖL / NEVŞEHİR

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz Nevşehir ili Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde bulunmaktadır.

Ulaşım Ulaşım servisle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Nevşehir ili Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde bulunmakta olup ilçe merkeze yaklaşık 9 km, il merkeze de 16 km uzaklıktadır.